Gongbad met Vir & Restorative Yoga – vrijdag 8 maart

Gongbad met Vir icm Restorative Yoga. Vrijdag 7 december 19.30-21.30. Urban Flow in Haarlem-Noord.

Op vrijdag 8 maart kun je weer genieten van een Gongbad met Vir in combinatie met Restorarive Yoga met Bethinda. Tijd: 10.45-12.45 uur. Prijs 22.50 euro / 1 strip lessenkaart + 10 euro extra bijdrage.

Restorative Yoga

Met restorative yoga breng je je lichaam helemaal tot rust. Voel je veilig en gekoesterd en zorg voor optimaal comfort door middel van dekens en kussens. Geef je lichaam het signaal dat het veilig is, dan worden stress hormonen afgebroken en kan het lichaam zich herstellen.

De Gong

De klank van de gong is diep. Hij bestaat uit duizenden onder- en boventonen; het is soms heel zacht en licht en dan weer hard en zeer intens. De klanken helpen spanningen in het lichaam los te maken, zodat de energie weer beter gaat stromen. Het is een klank die transformatief werkt op alle niveaus: lichamelijk, mentaal, emotioneel, energetisch.

Deze les is geschikt voor iedereen die open staat voor een nieuwe en wellicht verrassende ervaring! Heb je klachten, ben je zwanger of zijn er andere dingen waar we rekening mee moeten houden, meld dit dan tijdig via info@urban-flow.nl of 06 51863172.

Reserveren

Reserveren via het online aanmeldsysteem van Urban Flow (www.urban-flow.nl). Bij registratie ontvang je tevens een gratis proefles (strip is 4 weken geldig of te gebruiken voor 7,50 euro korting op een massage). Na registratie kun je je aanmelden voor deze les. Betaling graag gepast in een envelop met je naam erop bij de docent.

Parkeren

Er is GRATIS parkeergelegenheid in de Marnixstraat, de Ter Spijtstraat (aan weerszijden van de stadskweektuin), in het verlengde van de Kleverlaan richting randweg (vanaf kruispunt marnixstraat/velserstraat) en de zijstraten van de Velserstraat richting randweg. NB: In het parkeervergunninghoudersgebied is het betaald parkeren van 3.50 euro per uur!

Locatie: Urban Flow, Haarlem Judith Leijsterstraat 54, 2023 EH Haarlem. (Hoek Kleverlaan, tegenover de ingang vd kweektuin)
Datum: vrijdag 8 maart
Tijd: 10.45-12.45 uur. Zaal 15 min voor aanvang open.
Prijs: 22.50 euro / 1 strip lessenkaart + 10 euro extra bijdrage.