HEALTH BOOST – online programma 1 t/m 7 februari 2021

BOOST JE WEERSTAND IN 7 DAGEN MET ONS ONLINE PROGRAMMA
BOOST JE WEERSTAND IN 7 DAGEN MET ONS ONLINE PROGRAMMA

GEEF IN 7 DAGEN JE IMMUUNSYSTEEM EEN BOOST MET VOEDING, YOGA, MEDITATIE EN QIGONG OEFENINGEN

In deze online gezondheidsweek leer je hoe je door middel van voeding en leefstijl je weerstand kunt verhogen om griep en verkoudheid op afstand te houden en hoe je sneller herstelt als je toch ziek wordt.

De Health Boost is een programma boordevol recepten, voedings- en gezondheidstips aangevuld met yoga, meditatie, qigong- en ademhalingsoefeningen.

Het online programma is van 1 t/m 7 februari. Wil je later starten, geen probleem. Je kunt dan alleen niet meedoen met de live sessies.

INHOUD PROGRAMMA

  • 7×3 recepten (voor alle dagen een nieuw recept voor ontbijt, lunch en avondeten)
  • een 7-stappenplan voor een gezonde maaltijd
  • een EHBO kit (eerste hulp bij griep)
  • filmpjes en PDF’s over voeding, gezondheid, ademhaling, qigong en leefstijl tips
  • yoga & meditatie lessen
  • 2x een live zoom sessie (start en einde)

PRIJS EN AANMELDEN

Speciale Lockdown Deal: €57 (€95 – 40% korting). Geef je op via info@urban-flow.nl.

Suzanne en Bethinda

OVER ONS

De Health Boost week is een samenwerking van Oogstgoed en Urban Flow. Oogstgoed is een natuurvoedingspraktijk in het centrum van Haarlem en Urban Flow is een kleinschalige yoga, massage, pilates en essentrics studio in Haarlem-Noord. 

Na het succes van het Spring Detox programma hebben zij opnieuw hun krachten gebundeld om een online programma neer te zetten waarin hun uitgebreide kennis en ervaring over (natuur)voeding en een gezonde levensstijl samenkomen.

In deze 7-daagse cursus laten zij je ervaren wat het betekent om het ritme van de natuur te volgen. Dit komt niet alleen tot uiting in de recepten die je ontvangt maar ook in de tips en de yoga, meditatie en qigong en ademhalingsoefeningen die we voor je hebben uitgezocht.

Suzanne Rotteveel is natuurvoedingskundige en organiseert vanuit haar praktijk Oogstgoed workshops en cursussen over voeding en gezondheid. Elk thema benadert ze vanuit een holistische insteek met aandacht voor lichaam en geest. “Ik ben gelukkig als jij ontdekt dat voeding de basis is van je welzijn. Als je zelf ontdekt welke voeding jou goed doet.” Suzanne geeft ook persoonlijke voedingsadviezen. Voor meer informatie ga naar https://www.oogstgoed.nl.

Bethinda Fang is yogadocent, massagetherapeut en studio eigenaar van Urban Flow. Haar brede interesse in het menselijk lichaam, gezondheid en Oosterse filosofieën vind je terug in zowel haar lessen, het cursusaanbod en de massages. Het is haar missie om een ieder die daar voor open staat te laten zien en ervaren hoe we door kleine veranderingen in onze levensstijl gezonder en gelukkiger kunnen worden. Voor meer informatie over het volledige aanbod ga naar https://www.urban-flow.nl.