Klankschalen sessies ‘Relax en Ontspan met Frederieke Boersma’

Relax en Ontspan met Frederieke Boersma en haar klankschalen op vrijdag 8 maart van 20.00-21.45 uur bij Urban Flow in Haarlem. Aanmelden via het online aanmeldsysteem (registreren en inschrijven voor de workshop is gratis. Nog niet eerder geregistreerd in Planwise, dan ontvang je tevens een gratis proefles/ 7.50 euro korting op een massage! Voor vragen: info@urban-flow.nl of 06 51863172.

Klankschalen

Tijdens deze 1.5 uur durende ontspanningssessie hoor je de pure klanken van deze bijzondere klankschalen uit Nepal terwijl je in een comfortabele houding ligt. Voel met elke trilling hoe spanningen van je afgeleiden en hoe je lichaam zich steeds meer overgeeft aan helemaal niets doen.

We beginnen de avond met wat eenvoudige oefeningen om de drukte van de week en van de dag los te laten. Daarna kom je liggen in een comfortabele houding. Daarbij gesteund met kussens en dekens voor optimaal comfort en warmte.

Als een massage gaan de klanken, trillingen en sensaties over je en door je heen en voelen als een warm bad. Ze helpen je om nog dieper te ontspannen. De trillingen zijn voelbaar op celniveau zodat blokkades kunnen worden losgetrild. Een ware Healing voor lichaam en geest!

Na afloop voel je de harmonie en verbinding met jezelf en ga je ontspannen en vervuld naar huis. Meld je tijdig aan voor deze unieke ‘Relax & Ontspan met Klankschalen’ avond want het aantal deelnemers is beperkt!

Meer weten over Frederieke Boersma: www.yogakiddies.nl

Waar en wanneer

Locatie: Urban Flow
Adres: Judith Leysterstraat 54, 2023 EH Haarlem
Datum: vrijdag 8 maart
Tijd: 20.00-21.45 (zaal 15 min voor aanvang open)
Prijs: 22.50 euro (svp gepast in een envelop met je naam erop)

Aanmelden

Reserveer tijdig je plek via het online aanmeldsysteem (registreren en inschrijven voor de workshop is gratis. Je ontvangt dan tevens een gratis proefles!). Graag het geld gepast in een envelop met je naam erop betalen bij de docent.

Meer info via: info@urban-flow.nl / 06 51863172