Friday night: relax en ontspannen met klankschalen

Relax en ontspan met klankschalen. Een heerlijke avond met ontspannende bewegingen om uit het hoofd te komen, spanning los te laten en bewust met je lichaam om te gaan. Zodat je daarna op je allerlekkerst kan gaan liggen om zo helemaal gedragen te worden en weg te dromen..onder de prachtige rustgevende klanken van de Magische Klankschalen.Als een massage gaan de klanken, trillingen en sensaties over je en door je heen en voelen als een warm bad. Ze helpen je om nog dieper te ontspannen. De trillingen zijn voelbaar op celniveau zodat blokkades kunnen worden losgetrild. Een ware Healing voor lichaam en geest!

Na afloop voel je de harmonie en verbinding met jezelf en ga je ontspannen en vervuld naar huis.

Kom naar deze prachtige ‘Relax & Ontspan avond met de magische Klankschalen’! En ervaar hoe helend deze Healing Bowls voor jou werken! Meld je snel aan want het aantal deelnemers is beperkt.

Waar en wanneer

Locatie: Urban Flow
Adres: Judith Leysterstraat 54, 2023 EH Haarlem
Datum: vrijdag 22 november
Tijd: 20.00-21.30 (zaal 15 min voor aanvang open)
Prijs: 22.50 euro (svp gepast in een envelop met je naam erop)

Docent: Frederieke Boersma, 06 41997214, www.yogakiddies.nl

Aanmelden

Reserveer tijdig je plek via het online aanmeldsysteem van Urban Flow (registreren en inschrijven voor de workshop is gratis. Je ontvangt dan tevens een gratis proefles!). Graag het geld gepast in een envelop met je naam erop betalen bij de docent.