Onze docenten

Bij Urban Flow werken we met een vast team van yoga- en pilatesdocenten, invaldocenten en masseurs . We stellen ze graag aan je voor!

Het docenten team bestaat uit: Anneke Butijn, Marcel Remmé, Jitske Stokman, Bianca Coorengel, Lotte Wijnstroot, Marjolein Tromp, Angelique van Rossum, Nadine Watson, Florence Dungen, Bethinda Fang. Daarnaast werken we ook regelmatig samen met gastdocenten van diverse disciplines. Het team van masseurs bestaat uit: Hannie Wolfs, Trifon Drumkov en Bethinda Fang.

Wil je meer weten over wie wat doet, scroll dan verder.


Bethinda Fang
Naast het regelen van de dagelijkse gang van zaken op de studio, verzorgt Bethinda diverse yogalessen: stress relief, yin yang flow, yoga voor 50+, power yoga.

eigenaresse,
stress relief,
power yoga,
masseuse

Anneke Butijn
Anneke geeft fulltime les op diverse scholen in Haarlem en omgeving, oa bij Urban Flow. Van pilates en body&mind tot zumba en salsa aerobics. Elke les vergt weer een andere aanpak. Voor haar is het belangrijk dat de klant met plezier en enthousiasme op een verantwoorde manier kan bewegen. Naast haar vaste lessen organiseert ze regelmatig ‘Latin Moves Workouts’ waarin ze haar passie voor sporten en dansen combineert.

pilates,
body&mind,
pilates total body

Marcel Remmé
Marcel geeft al bijna 15 jaar yoga- en meditatielessen, waarvan de laatste 5 jaar fulltime, op verschillende locaties in Noord-Holland. Het is zijn missie om jou te helpen, te begeleiden en te stimuleren om weer bewust naar jezelf en je lichaam te leren luisteren en bewust te worden van wat je nodig hebt op dat moment.

De backpath, een product van Stretch International (Marcel Remmé), is een uniek hulpmiddel in de yoga, erkend door fysiotherapeuten en artsen, en een probaat hulpmiddel bij rug-, nek-, schouder- en bekkenklachten. Kijk voor meer informatie op: The Backpath

yoga voor rug, nek en schouders
(backpath yoga)

Bianca Coorengel
Sinds februari 2015 richt Bianca zich volledig op het geven van yogalessen. Haar passie ligt bij yin yoga, waar ze geleerd heeft om contact te maken met haar kern en om in haar kracht te komen. De yin lessen die zij geeft zijn helder en absoluut niet zweverig. Ze legt alles duidelijk uit en laat je bewust worden van wat er gebeurt in je lichaam op fysiek, mentaal en emotioneel niveau. Je zult de energie door je lichaam voelen stromen en ontspannen naar huis gaan!

yin yoga,
relax flow yoga,
yin yang flow

Angelique van Rossum
De lessen van Angelique zijn altijd gevarieerd, waarbij ze je ook laat kennismaken met verschillende ademhalingstechnieken. De nadruk van haar lessen ligt vooral op de connectie tussen ademhaling, beweging en bewustzijn. Angelique stimuleert je om in het huidige moment te blijven en het beste uit jezelf te halen.

Via haar bedrijf Innerpeace Yoga geeft Angelique yogales bij verschillende yogastudio’s en bedrijven. Daarnaast werkt ze in een Penitentiaire Inrichting, waar ze naast haar gewone werk ook yogalessen aan gedetineerden geeft.

vinyasa flow,
gentle yang,
yin yang flow

Lotte Wijnstroot
Lotte is naast talentmakelaar ook parttime groepsfitness instructeur. Sinds 2000 geeft zij diverse Les Mills en freestyle lessen op verschillende locaties. Bij Urban Flow verzorgt zij om en om met Anneke Butijn de lessen op de zaterdagochtend. De total body workout die zij geeft is zo opgebouwd dat iedereen kan meedoen. Het is namelijk belangrijk dat je ook plezier hebt in de les!

total body workout,
body&mind

Nadine Watson
De lessen van Nadine zijn zeer afwisselend, onder andere door het gebruik van diverse attributen, zoals kleine en grote ballen, de dynaband , etc. Kenmerkend voor Nadine is de persoonlijke en speelse omgeving die zij creëert waar iedereen zich even af kan sluiten van de dagelijkse stress en hectiek.

Voor Nadine zijn yoga en pilates een manier om vrijheid te ervaren in lichaam, geest en hart. De verbinding tussen deze drie is nodig om je eigen weg te kunnen volgen en wil zij je graag laten ervaren tijdens haar lessen.

pilates,
yoga,
zwangerschapsyoga met pilates

Marjolein Tromp
Marjolein Tromp is al weer een paar jaar als vaste invaldocent verbonden aan Urban Flow. Naast haar werk als productmanager bij een internationaal sportbedrijf, doet Marjolein momenteel ook een opleiding voor yogadocente en geeft ze nog een aantal lessen op andere sportscholen.

invaldocent
total body workout

Jitske Stokman
Jitske beoefent al ruim 15 jaar yoga. Haar grote liefde is zwangerschapsyoga, maar momenteel verzorgt Jitske alleen workshops bij Urban Flow en is zij een van de vast vervangers voor het yogateam. Naast een drukke baan en een gezin met twee kinderen, geeft ze echter met veel passie en enthousiasme yogales en workshops.

Wil je meer weten over de privélessen en workshops van Jitske Stokman? Kijk dan op The Yoga Connection

invaldocent
zwangerschapsyoga & partnerles 

Florence Dungen
Florence Dungen is werkzaam als mindfulness trainer en gezins- en relatietherapeut. Haar eigen innerlijke zoektocht bracht haar in aanraking met mindfulness. Sindsdien ervaart zij veel meer de ruimte en vrijheid om bewust te leven, in het hier en nu, met alles wat er op haar pad komt. Mindful leven kan op vele verschillende manieren en tijdens haar workshops en trainingen kun je zelf onderzoeken welke manier het beste bij jou past. Door stil te staan bij jezelf vergroot je je bewustzijn en reageer je vanuit een keuze in plaats vanuit een automatisme.

mindfulness coach,
gezins- en relatietherapeute