Massages bij Urban Flow

Breng lichaam en geest in balans met een heerlijk ontspannende of juist meer therapeutische massage. Door middel van massage vermindert spanning in het lichaam en verdwijnen blokkades. Een massage verbetert de doorbloeding waardoor afvalstoffen het lichaam sneller verlaten en het lichaam zich makkelijker kan herstellen. Aangezien gezondheid voorop staat werken de masseurs van Urban Flow uitsluitend met natuurlijke producten van hoogwaardige kwaliteit.

“Ultimate Relaxation Treatment” 

Boek je een Ultimate Relaxation Treatment , dan begin je met een ontspannend voetenbad en voetmassage. Vervolgens mag je heerlijk genieten van een 75 of 90 minuten durende Total Relax Massage. Uiteraard kunnen we de massagevorm ook aanpassen aan jouw specifieke wensen/behoeften. Geef dit dan aan bij de boeking.

Total relax massage

Shiatsu of acupressuur is een vorm van manipulatie met duimen, vingers en handpalmen, waarmee druk wordt uitgeoefend op de huid en spieren. Tijdens een total relax massage worden deze drukpunttechnieken afwisselend toegepast met handgrepen uit de klassieke ontspanningsmassage.  Heb je last van gespannen rug-, nek- of schouderspieren, dan is deze massage zeker een aanrader!

Ayurvedische massage

Deze holistische en balancerende massage van 75 minuten komt van oorsprong uit India. Kenmerkend van deze massage is dat er met veel warme olie wordt gewerkt en dat de olie is afgestemd op welk type (=constitutie) je bent : Vata, Pitta, Kapha. Door het rustige en zachte tempo van de strijkingen , worden de energiebanen (marmapunten) geopend en wordt het lichaam gereinigd.  De Ayurvedische massage zorgt voor een diepe ontspanning. Tijdens de massage wordt er veel olie gebruikt en het is het beste om deze niet af te vegen na de behandeling. Het is aan te raden om daarom loszittende (oude) kleding te dragen. Deze massage wordt gedaan door Hannie en Nancy.

Manuele lymfedrainage

Manuele lymfedrainage wordt meestal toegepast om een teveel aan vocht (oedeem) af te voeren als gevolg van een trauma (blessure, operatie). Ook tijdens de zwangerschap kun je meer vocht vasthouden. Dit kan o.a. leiden tot tintelende vingers en/of handen en zware of vermoeide benen en voeten. Aangezien het lymfevatsysteem vlak onder de huid begint, is de massagetechniek die wordt toegepast een ritmische techniek met een heel lichte aanraking welke een diepe ontspanning geeft. De lymfestroom wordt hiermee handmatig aangezet waardoor vocht en gifstoffen sneller worden afgevoerd. Deze massage werkt regenererend en verkort de herstelperiode na een operatie of blessure. Daarnaast is het ook gewoon een heerlijk ontspannende massage!

TouchPro ® stoelmassage

Stoelmassage is gebaseerd op een eeuwenoude vorm van Japanse drukpuntmassage en wordt gegeven op hoofd, rug, nek, schouders, armen, handen en heupen. Deze vorm van massage wordt door de kleding heen gegeven. Het is zeer geschikt ter voorkoming en vermindering van hoofd-, nek- en schouderklachten en allerlei aan het werk gerelateerde klachten zoals RSI en stress.

Duo-massage

Gezellig met z’n tweeën gemasseerd worden. Dat kan bij Urban Flow. Laat je heerlijk masseren samen met een vriend(in)/partner tijdens een duo-massage. (ayurvedische duo-massage tijdig aanvragen!)

Zwangerschapsmassage

Speciaal voor de zwangere vrouw biedt Urban Flow de unieke combinatie van manuele lymfedrainage en/of ontspanningsmassage op een speciaal kussen (60×40 cm) gevuld met warm water. Hierdoor kunnen doorgaans de meeste vrouwen tot op de laatste dag comfortabel genieten van een massage op de rug en zij. Door de warmte van het waterkussen worden de spieren van de rug en schouders alvast opgewarmd terwijl je geniet van een heerlijk ontspannende been- en voetmassage. Vervolgens worden je rug, heupen, armen, handen en hoofd gemasseerd. Na afloop voel je je heerlijk licht en ontspannen!

Mom-to-be pakket:
  • zwangerschapsmassage 75 minuten
  • Okinawazeekoraal mineralen* 50 mg (twv 30 euro)
  • Prijs: 95 euro (ipv 105 euro)
 * Okinawa Zeekoraalmineralen van The Health Factory

Okinawa zeekoraalmineralen bestaan uit calcium en magnesium in de natuurlijke verhouding van het lichaam: 2:1. Uniek is dat het daarnaast ook 76 essentiële en ionische mineralen en spoorelementen bevatten! Okinawa van The Health Factory kan worden ingezet naast een multivitamine of Greens product en heeft een aangetoonde biologische beschikbaarheid van 80% in 20 minuten. (mineraaltabletten hebben meestal een opname van 4-22%).

  • Zwangerschap: tegen zwangerschapsmisselijkheid/vergiftiging en tegen spierkrampen en rusteloze benen. Helpt bij de vorming van een goed werkend zenuwstelsel van het ongeboren kind.
  • Maagzuur: helpt direct en geeft geen disbalans zoals andere maagzuurremmers!
  • Darmklachten: ontzurend voor darmen, bloed en mondflora. Bevordert de opname van voedingsstoffen en maakt het milieu voor probiotica beter.
 Kraambedmassage

Na de bevalling thuis gemasseerd worden op je eigen bed. Wie gunt zich deze luxe niet? Tevens het perfecte kraamkado! De massage duurt ongeveer 50 minuten. Voor het maken van een afspraak kun je contact opnemen met Bethinda Fang 06 51863172 of met Astrid Burghout op 06 25227022. Graag wel vermelden dat je via Urban Flow boekt. Aanvragen van een kraambedmassage kadobon via info@urban-flow.nl.

Massage op locatie

Urban Flow biedt ook (stoel)massages op locatie aan. Dit kan zijn als bedrijfsevenement, op een feest, maar ook gewoon thuis. Informeer naar onze tarieven.

Een afspraak maken of meer info?

Bel of mail naar: 06 51863172 / info@urban-flow.nl.