Massages bij Urban Flow

Zorg goed voor jezelf en boek eens een heerlijk ontspannende of juist meer therapeutische massage. Een massage verbetert de doorbloeding en herstelt de balans waardoor het lichaam sneller kan herstellen. Aangezien gezondheid voorop staat werken de masseurs van Urban Flow uitsluitend met natuurlijke producten van hoogwaardige kwaliteit.

In november en december 2021 ben je van harte welkom op de studio voor een massage bij mij, Bethinda. In januari 2022 ben ik echter van plan om weer voor langere tijd naar het buitenland te vertrekken. Mocht ik niet beschikbaar zijn, dan ben je in goede handen bij een van mijn collega’s!

Voor massages kun je ook terecht in Overveen bij Nancy Kastrop (alleen voor vrouwen), tel 06 22480367, in de Cronje bij Simone van Geem van Oilistic, tel 06 24530030 of bij Tamara van Wingerden van Senang Lifestyle in de Waarderpolder, tel 06 14683768.

“Ultimate Relaxation Treatment” 

Boek je een Ultimate Relaxation Treatment , dan begin je met een ontspannend voetenbad en voetmassage. Vervolgens mag je heerlijk genieten van een 75 of 90 minuten durende Total Relax Massage. Uiteraard kunnen we de massagevorm ook aanpassen aan jouw specifieke wensen/behoeften. Geef dit dan aan bij de boeking.

Total relax massage

Shiatsu of acupressuur is een vorm van manipulatie met duimen, vingers en handpalmen, waarmee druk wordt uitgeoefend op de huid en spieren. Tijdens een total relax massage worden deze drukpunttechnieken afwisselend toegepast met handgrepen uit de klassieke ontspanningsmassage.  Heb je last van gespannen rug-, nek- of schouderspieren, dan is deze massage zeker een aanrader!

Resilo® behandeling

Resilo Effectively removes Stress from the body by Introducing wave motion to Let go of tension in Order to heal. From the latin verb “resilire = to jump back“. Resilient focusses on the ability of something to bounce or spring back from damage. (Merriam Webster dictionnary). Een Resilo behandeling duurt ongeveer 45-60 minuten en wordt over de kleding heen gegeven. Door middel van zachte, “golvende” bewegingen in combinatie met een aantal andere technieken wordt het lichaam uitgenodigd om spanning en trauma’s los te laten. Zeer geschikt bij klachten van (oude) blessures, operaties, fibromyalgie, stress en burnout. Resilo komt uit Engeland en is ontwikkeld door vader en zoon (Keith en Chris) Slocombe. Deze unieke behandelmethode hebben zij ontwikkeld op basis van jarenlang onderzoek en praktijkervaring.

Ayurvedische massage

Deze holistische en balancerende massage van 75 minuten komt van oorsprong uit India. Kenmerkend van deze massage is dat er met veel warme olie wordt gewerkt en dat de olie is afgestemd op welk type (=constitutie) je bent : Vata, Pitta, Kapha. Door het rustige en zachte tempo van de strijkingen , worden de energiebanen (marmapunten) geopend en wordt het lichaam gereinigd.  De Ayurvedische massage zorgt voor een diepe ontspanning. Tijdens de massage wordt er veel olie gebruikt en het is het beste om deze niet af te vegen na de behandeling. Het is aan te raden om daarom loszittende (oude) kleding te dragen. Deze massage wordt gedaan door Nancy Kastrop. Voor meer informatie kun je ook terecht op de website van Nancy Kastrop op www.nancykastrop.nl. Wil je een ayurvedische massage boeken, neem dan direct contact op met Nancy: 06 22480367.

Sensi-therapie

“Wat niet in het lichaam thuishoort – eruit halen. Wat te kort is – aanvullen. Behandelen zodat balans ontstaat.” Sensi-therapie bestaat uit diverse therapievormen en gaat er vanuit dat alle klachten die wij hebben, zowel geestelijk als lichamelijk, zijn ontstaan uit een verstoring van de aura, ofwel het energetisch lichaam. Deze kunnen veroorzaakt zijn door bijv. negatieve gebeurtenissen, angsten, emoties, trauma’s maar ook door onbewust overgenomen angsten van onze ouders; thema’s die soms generaties lang blijven spelen. De behandeling kan bestaan uit één of meerdere alternatieve therapieën die op dat moment nodig zijn. Klik hier voor meer info.

Manuele lymfedrainage

Manuele lymfedrainage wordt meestal toegepast om een teveel aan vocht (oedeem) af te voeren als gevolg van een trauma (blessure, operatie). Ook tijdens de zwangerschap kun je meer vocht vasthouden. Dit kan o.a. leiden tot tintelende vingers en/of handen en zware of vermoeide benen en voeten. Aangezien het lymfevatsysteem vlak onder de huid begint, is de massagetechniek die wordt toegepast een ritmische techniek met een heel lichte aanraking welke een diepe ontspanning geeft. De lymfestroom wordt hiermee handmatig aangezet waardoor vocht en gifstoffen sneller worden afgevoerd. Deze massage werkt regenererend en verkort de herstelperiode na een operatie of blessure. Daarnaast is het ook gewoon een heerlijk ontspannende massage!

TouchPro ® stoelmassage

Stoelmassage is gebaseerd op een eeuwenoude vorm van Japanse drukpuntmassage en wordt gegeven op hoofd, rug, nek, schouders, armen, handen en heupen. Deze vorm van massage wordt door de kleding heen gegeven. Het is zeer geschikt ter voorkoming en vermindering van hoofd-, nek- en schouderklachten en allerlei aan het werk gerelateerde klachten zoals RSI en stress. Den

Zwangerschapsmassage

Speciaal voor de zwangere vrouw biedt Urban Flow de unieke combinatie van manuele lymfedrainage en/of ontspanningsmassage op een speciaal kussen (60×40 cm) gevuld met warm water. Hierdoor kunnen doorgaans de meeste vrouwen tot op de laatste dag comfortabel genieten van een massage op de rug en zij. Door de warmte van het waterkussen worden de spieren van de rug en schouders alvast opgewarmd terwijl je geniet van een heerlijk ontspannende been- en voetmassage. Vervolgens worden je rug, heupen, armen, handen en hoofd gemasseerd. Na afloop voel je je heerlijk licht en ontspannen!

Mom-to-be pakket:
  • zwangerschapsmassage 75 minuten
  • Okinawazeekoraal mineralen* 50 mg (twv 30 euro)
  • Prijs: 95 euro (ipv 105 euro)
 * Okinawa Zeekoraalmineralen van The Health Factory

Okinawa zeekoraalmineralen bestaan uit calcium en magnesium in de natuurlijke verhouding van het lichaam: 2:1. Uniek is dat het daarnaast ook 76 essentiële en ionische mineralen en spoorelementen bevatten! Okinawa van The Health Factory kan worden ingezet naast een multivitamine of Greens product en heeft een aangetoonde biologische beschikbaarheid van 80% in 20 minuten. (mineraaltabletten hebben meestal een opname van 4-22%).

  • Zwangerschap: tegen zwangerschapsmisselijkheid/vergiftiging en tegen spierkrampen en rusteloze benen. Helpt bij de vorming van een goed werkend zenuwstelsel van het ongeboren kind.
  • Maagzuur: helpt direct en geeft geen disbalans zoals andere maagzuurremmers!
  • Darmklachten: ontzurend voor darmen, bloed en mondflora. Bevordert de opname van voedingsstoffen en maakt het milieu voor probiotica beter.
Massage op locatie

Urban Flow biedt ook (stoel)massages op locatie aan. Dit kan zijn als bedrijfsevenement, op een feest, maar ook gewoon thuis. Informeer naar onze tarieven.

Een afspraak maken of meer info?

Voor het maken van een afspraak stuur een whatsapp bericht naar +31 6 51863172 (Bethinda Fang). In de maanden november en december 2021 ben ik in Nederland. Vanaf januari 2022 ben ik als het goed is in het buitenland en dan kun terecht bij een van mijn collega’s, zoals hieronder vermeld.

NB: Mocht ik niet beschikbaar zijn, dan kun je ook terecht in Overveen bij Nancy Kastrop (alleen voor vrouwen; Nancy geeft ook ayurvedische massages), tel 06 22480367, in de Cronje bij Simone van Geem van Oilistic, tel 06 24530030 of bij Tamara van Wingerden van Senang Lifestyle in de Waarderpolder, tel 06 14683768.