Massages bij Urban Flow

De massages worden normaal verzorgd door Bethinda Fang, in de periode november en december 2021 ben ik weer in Nederland en ben je van harte welkom. Vanaf januari of als ik niet beschikbaar ben, dan kun je terecht bij een van mijn collega’s:  in Overveen bij Nancy Kastrop (alleen voor vrouwen), tel 06 22480367, in de Cronje bij Simone van Geem van Oilistic, tel 06 24530030 of bij Tamara van Wingerden van Senang Lifestyle in de Waarderpolder, tel 06 14683768.

Wil je een massage boeken? Mail naar info@urban-flow.nl of bel 06 51863172.

Bethinda Fang

Met 20 jaar massage ervaring en vele cursussen verder behoort Bethinda tot de top van masseurs in Haarlem en omgeving. Na de opleiding klassieke massage heeft zij nog vele andere massagecursussen en workshops gevolgd. Kenmerkend voor de massages van Bethinda is de mix van diverse technieken. Al naar gelang de behoefte van de client kunnen diepe strijkingen, stevige knedingen en zachte ontspannende technieken gecombineerd worden met drukpuntmassage.

Daarnaast heeft zij een unieke behandelmethode in Engeland geleerd: Resilo. De naam komt uit het latijn (resilire) en betekent  terugspringen, terugveren naar de oorspronkelijk vorm. Resilo is een zachte, maar effectieve behandeling die over de kleding heen gegeven wordt. Een Resilo behandeling geeft niet alleen verlichting bij spanning en lichamelijke klachten, maar is ook zeer effectief bij (sport) blessures. In Engeland zijn niet alleen vele topatleten, dansers en diverse casts van West End Shows, maar ook de acteurs Sean Connery en John Cleese succesvol behandeld door haar docent, Chris Slocombe.

Behandelingen / massages die je kunt boeken bij Bethinda : Resilo, sport- of ontspanningsmassage, zwangerschapsmassage, manuele lymfedrainage, stoelmassage. Voor het maken van een afspraak kun je bellen met 06 51863172 of mailen naar info@urban-flow.nl.

NB: op dit moment is het niet mogelijk om een massage te boeken bij Bethinda. Voor massages kun je terecht in Overveen bij Nancy Kastrop (alleen voor vrouwen), tel 06 22480367, in de Cronje bij Simone van Geem van Oilistic, tel 06 24530030 of bij Tamara van Wingerden van Senang Lifestyle in de Waarderpolder, tel 06 14683768.

eigenaresse,
docente,
masseuse,

Resilo Therapeute

Urban Flow
Lessen

Massages

Over Urban Flow