De masseurs van Urban Flow

De meeste massages worden verzorgd door Bethinda Fang, tevens yogadocente en eigenaresse van de studio. Wil je een ayurvedische massage of een duo-massage te boeken, dan werk ik samen met een aantal vaste masseurs (vrouw).

Wil je een massage boeken? Mail naar info@urban-flow.nl of bel 06 51863172.

Bethinda Fang
Met ruim 10 jaar massage-ervaring en vele cursussen verder behoort Bethinda tot de top van masseurs in Haarlem. Na de opleiding klassieke massage heeft zij nog vele andere massagecursussen en workshops gevolgd. Kenmerkend voor de massages van Bethinda is dat zij diverse technieken mixt al naar gelang de behoefte van de client: van diepe strijkingen en stevige knedingen tot zachte ontspannende technieken in combinatie met drukpuntmassage om zo het lichaam te ontspannen en in balans te brengen.
Massages die je kunt boeken : sport- of ontspanningsmassage, zwangerschapsmassage, duo-massage, manuele lymfedrainage, anti-cellulite massage, voetreflexzone massage, ayurvedische yoga massage, stoelmassage. Voor het maken van een afspraak kun je bellen met 06 51863172 of mailen naar info@urban-flow.nl.

eigenaresse,
yogadocente
masseur Urban Flow