Online Aanmeldsysteem

Online Registratiesysteem Urban Flow. Yoga, Pilates, Essentrics lessen in Haarlem-Noord

Online Aanmeldsysteem van Fitmanager

Vanaf 1 juli 2019 stappen we over op het online aanmeldsysteem van Fitmanager. Wil je bij ons lessen volgen of meedoen aan een van onze workshops, meld je dan aan via het online aanmeldsysteem.

Registreren, inloggen en aanmelden voor een les

Hoe werkt het? Je registreert je via de button ‘Login’ in de taakbalk. Vervolgens maak je een wachtwoord aan en kun je inloggen via de login button. Zodra je ingelogd hebt kom je in je eigen persoonlijke dashboard.

Voortaan kun je dus zelf een nieuwe strippenkaart of abonnement afsluiten via het online systeem. Wil je je abonnement aanpassen of opzeggen, stuur dan een mailtje naar info@urban-flow.nl.

Tijdig aan- en afmelden. 

Je kunt je per les aanmelden of aanmelden voor een reeks. Heb je je aangemeld voor een les maar kun je niet, dan dien je je uiterlijk 12 uur voor aanvang van de les af te melden. Hierna wordt de les van je kaart of abonnement afgestreept. Afmelden werkt hetzelfde als aanmelden: je selecteert de bewuste dag en tijd en klikt op de knop afmelden.

Fitmanager App

Download de Fitmanager app in de Google Play Store of in de App Store. Heb je al ergens anders een Fitmanager Account, dan hoef je alleen te switchen van account en kun je je aanmelden voor een van onze lessen.

Heb je nog vragen of opmerkingen. Laat het ons weten! Bel of mail naar info@urban-flow.nl / 06 51863172.