Online aanmeldsysteem en online lessen via Zoom

Registreren, inloggen en aanmelden voor een les

Hoe werkt het? Je registreert je via de button ‘Login’ in de taakbalk. Vervolgens maak je een wachtwoord aan en kun je inloggen via de login button. Zodra je ingelogd hebt kom je in je eigen persoonlijke dashboard.

Indien de login button niet werkt, staat er op de homepagina halverwege de tekst een link waarmee je eveneens kunt inloggen. Of download de fitmanager app en log in via Fitmanager.

Voortaan kun je dus zelf een nieuwe strippenkaart of abonnement afsluiten via het online systeem. Wil je je abonnement aanpassen of opzeggen, stuur dan een mailtje naar info@urban-flow.nl.

Tijdig aan- en afmelden. 

Je kunt je per les aanmelden of aanmelden voor een reeks. In verband met het versturen van de login gegevens per les, kun je je tot uiterlijk 1 uur van te voren aanmelden. Heb je je aangemeld voor een les maar kun je niet, dan dien je je uiterlijk 1 uur voor aanvang van de les af te melden. Hierna wordt de les van je kaart of abonnement afgestreept. Afmelden werkt hetzelfde als aanmelden: je selecteert de bewuste dag en tijd en klikt op de knop afmelden.

Fitmanager App

Download de Fitmanager app in de Google Play Store of in de App Store. Heb je al ergens anders een Fitmanager Account, dan hoef je alleen te switchen van account en kun je je aanmelden voor een van onze lessen.

Notificaties (bel icoon)

Ontvang je geen notificaties via email met de link naar een online les via Zoom, check dan je notificatie menu. Op de computer rechts bovenin en in de app links onderin het bel icoon. NB: iphone gebruikers kunnen de link helaas NIET activeren via het notificatie menu. Android ondersteunt deze optie wel.

Zoom (online lessen)

Voor de (live) online lessen gebruiken we het programma Zoom. Je kunt gratis een account aanmaken of de app downloaden op je telefoon, maar dit hoeft niet. Ongeveer een half uur voor aanvang van de les ontvang je een link met login gegevens: login ID en wachtwoord.

Link werkt niet of geen link ontvangen

Mocht de link niet werken, ga dan naar de Zoom app of open de pagina via Zoom.us. Kies dan de optie ‘join meeting’ en vul de login ID in die onder de link staat vermeld. Vervolgens vul je het wachtwoord en ben je ingelogd.

Gebruik Camera en microfoon

Zodra je bent ingelogd in de “meeting” = online les, is de microfoon gemute (staat uit). Wil je iets voor of na de les zeggen tegen de docent dan kun je je microfoon aanzetten (icoon links onderin je beeldscherm). Daarnaast staat ook het camera icoon. Heb je een camera op je laptop / computer, dan kun je deze aan- en uitzetten. Staat de camera aan, dan kunnen de docent en de andere deelnemers je zien in het kleine venster. Voor de docent is het fijn om de deelnemers te zien zodat het ook mogelijk is om te kunnen corrigeren daar waar nodig is. Het zien van de andere deelnemers draagt ook bij aan het groepsgevoel.

Heb je nog vragen of opmerkingen. Laat het ons weten! Bel of mail naar info@urban-flow.nl / 06 51863172.