Over Urban Flow

De naam Urban Flow symboliseert de verbinding tussen de hectiek van het stadsleven en de kracht van innerlijke rust en stromende energie. Tijdens de lessen en de massages willen we je laten ervaren hoe het is om door inspanning en ontspanning in je eigen flow te komen. ‘Go with the flow’ betekent meegaan met de stroom, erdoor gedragen worden. Vanuit je eigen kracht. Als de energie stroomt, je lekker in je vel zit, dan ben je veerkrachtiger en gelukkiger en word je minder snel uit balans gebracht door wat er om je heen gebeurt. Bij Urban Flow reiken we je tools aan om te ontstressen en jouw flow te vinden/ cq: helpen jou om in je flow te komen.

Samenwerking met Studio Blitz Movement in Overveen

Vanaf 1 november 2021 zal Eva Vermeulen van Studio Blitz Overveen verantwoordelijk zijn voor de invulling van het rooster van Urban Flow. Anneke Butijn, de vaste pilates docente die sinds het begin van Urban Flow al les geeft op de Judith Leysterstraat zal daar blijven lesgeven. Zij geeft ook les op de locatie van Studio Blitz Movement, in de Tetterodehal in Overveen.

Eva is de eigenaresse van Studio Blitz Movement in Overveen. De studio zal het komende jaar tevens als pop-up locatie fungeren van Studio Blitz. Zelf zal ik namelijk als het goed is voor het grootste deel van het jaar 2022 in Zuid-Afrika zitten.

Het is Eva’s missie om mensen in beweging te brengen, op een plek waar iedereen zichzelf kan zijn. En die je met een fit en voldaan gevoel weer verlaat!

Met de pilates lessen van Anneke als basis, zal Eva het aanbod bij Urban Flow gaan uitbreiden. Er komen ook yogalessen en andere vormen van beweging op het rooster. Daarnaast kun je vanaf 1 november 2021 ook deelnemen aan alle lessen bij Studio Blitz Movement  in de Tetterodehal in Overveen!

Wil jij een persoonlijk advies of heb je vragen over de lessen op de studio van Urban Flow of bij Studio Blitz Movement in Overveen, neem dan contact op via info@studioblitzmovement.nl.

AFFILIATE PARTNERS

MINDFUL YOGA FOR EVERY BODY – YIN, HATHA EN RESTORATIVE YOGA

FIONA STRAATHOF

Vanaf 25 oktober zijn alle yogalessen van Fiona Straathof (FIONA DOES YOGAbij Urban Flow verhuisd naar de mooie, rustige yogaruimte van Gezond Haarlem: de Bloementuin (St. Jorisveld 1, Ripperda Kazerne). De groepen zijn klein en er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht. Fiona geeft yin yoga, restorative yoga, gentle hatha yoga en een relax flow & restorative yoga. Wil jij een persoonlijk advies of een priveles boeken, neem dan contact op met Fiona via fionadoesyoga@gmail.com.

Klik hier voor het reserveren van een yogales bij Fiona.

ELINE OOSTRA

De Essentrics lessen van Eline komen per 1 november te vervallen. Wil je weten wanneer en waar Eline Essentricsles geeft, stuur haar dan een bericht via 06 22749309.

FLEUR KALBFLEISCH

Voor live en online Essentrics lessen in Haarlem kun je ook terecht bij Fleur Kalbfleisch.

ESSENTRICS

‘Unlock Your Body’ met Essentrics

Het is onze missie om door beweging zoveel mogelijk mensen te helpen fitter en lekkerder in hun vel te zitten, op elke leeftijd en in elke levensfase. Fitness heeft volgens ons niets te maken met meetbare resultaten als kilometers, gewichten of snelheid. Het belangrijkste is de mate waarin je vrij kunt bewegen zonder pijn. En dat je de kracht en energie hebt voor een actief leven. Wanneer je spieren, gewrichten en bindweefsel sterk, gehydrateerd en soepel zijn voel je je niet alleen op je best, alles werkt ook optimaal.

Het doel van de Essentrics-workout is om het lichaam zo te trainen dat het in balans is, met sterke spieren die de bewegingsvrijheid vergroten in plaats van beperken. Dynamische stretches in combinatie met versterkende en verlengende bewegingen helpen het lichaam sterk en slanker te maken, met een optimale souplesse.

Klik hier voor 12 min intro into Essentrics

Klik hier voor 30 min connective tissue workout met Miranda Esmonde-White, de oprichtster van Essentrics

Recensies Lessen

“Yogales en pilates gevolgd olv deskundige leiding. Er hangt een gezellige ontspannen sfeer. Kleine groepen. Zeker aan te bevelen.” – Marja “Ben pas 1 maal geweest. Het beviel me prima. Leuke docente. Sfeer goed. Oefeningen interessant. Kopje thee toe smaakte prima.” – Ankie “Ondanks de volle groep hier geen last van ondervonden. De les was zodanig dat er voldoende bewegingsruimte beschikbaar is. Daarbij stelde Bethinda voor een extra les toe te voegen als deze les gewild blijft. Dat is service!” – Bianca “Vanochtend eerste les gehad, warm welkom, goede uitleg van de docent (Anneke). Zeer tevreden!” – Jeanette “Maandagochtend om 10.30 naar de yogales stress relieve geweest van Bethinda, het was een fijne les. Het is een fijne lichte ruimte waar je les krijgt. Ik mag nog 7 lessen uitproberen dat ga ik zeker doen, heb er zin in:)” – Hannie

Recensies Massages

“Heerlijke ontspannende massage!” – Ellen “Heerlijke massage gehad.” – Thea “Erg goed. Echt een vrouw die weet wat ze doet. Ze voelt de pijnlijke plekken perfect aan. Professioneel en vakbekwaam.” – Walter “Een heerlijke ervaring.” – Margriet “Ik heb een heerlijk ontspannende massage ontvangen. Bethinda masseert met veel aandacht en wil je echt laten ontspannen waardoor je een gevoel van luxe ervaart. Een aanrader.” – Jasmijn “Heerlijke massage, erg van genoten en zeker voor herhaling vatbaar.” – Martine “Bethinda van Urban Flow is een bijzonder vriendelijke en kundige masseuse. Ik raad haar iedereen aan voor een heerlijke en ontspannende massage!” – Marc “Een heerlijke massage in een prachtige frisse urban omgeving. Twee uur na de massage begon ik alweer in mijn agenda te snuffelen op zoek naar een vrij plekje voor een volgende keer.” – Els


Lessen

Massages

Over Urban Flow