PILATES EN MEER

Na 10 jaar sluiten we op 1 maart definitief de deuren van Urban Flow, een kleinschalige yoga, massage, pilates en essentrics studio in de Kleverparkbuurt in Haarlem-Noord. De lessen zullen worden voortgezet op de locatie van Studio Blitz Movement in de Tetterodehal in Overveen en online.

Studio Blitz Movement staat voor persoonlijke aandacht en bewegen op jouw niveau in een sfeervolle omgeving. Wil je graag een persoonlijk advies of meer informatie? Neem dan contact op met Eva Vermeulen van Studio Blitz Movement via info@studioblitzmovement.nl.

Voor het actuele ROOSTER en de TARIEVEN ga naar de website van Studio Blitz Movement.

PILATES & MORE –  OPGENOMEN LESSEN MET ANNEKE: 43 LESSEN TOEGEVOEGD!

Helaas is Anneke Butijn voor langere tijd uit de roulatie. Zij heeft zich de afgelopen jaren met hart en ziel ingezet voor de studio en voor al haar klanten op alle locaties waar zij werkt. Met name de afgelopen 2 jaar. Ze heeft er namelijk alles aan gedaan om ondanks de  beperkende maatregelen toch nog zoveel mogelijk lessen te kunnen geven. Hierbij heeft ze zichzelf teveel weggecijferd en moet nu pas op de plaats maken.

Aangezien we een groot aantal lessen hebben opgenomen, kun je voorlopig de lessen van Anneke thuis en wanneer het jou uitkomt volgen. Deze opgenomen lessen zijn op donatie basis, waarvan de helft naar Anneke gaat. Je kunt het geld overmaken op rekening NL52 RABO 01010 41497 tgv Urban Flow onder vermelding van ‘donatie Anneke’. Of klik hier voor de link naar het betaalverzoek.

VIDEO’S OP ZOOM EN YOUTUBE

Op Youtube heeft Anneke maar liefst 25 verschillende lessen geüploadet op haar kanaal ‘Free2Move’. Van pilates, pilates total body, stretch & stability, yogilates tot aan sweat bbb en salsa aerobics. Als je via onderstaande link naar haar introductie video gaat dan zie daaronder het logo van haar eigen kanaal: Free2Move. Als je daar op klikt dan kom je direct op haar kanaal. Ga dan naar de 2e tab: VIDEO’S. Daar vindt je alle 25 lessen. Via de tab home zie je namelijk slechts een deel. Niet alle video’s.

Klik hier om naar de intro video te gaan van Anneke’s YouTube kanaal ‘Free2Move’.

Klik hier voor PDF met Zoom links opnames lessen Anneke (febr – mei 2021). Op 11 februari j.l. zijn er maar liefst 43 nieuwe linkjes naar de opgenomen lessen toegevoegd aan het documentt wat je kunt downloaden via de link.

Wil jij Anneke steunen, maak dan gebruik van de bijgevoegde link of maak het geld over op rekening NL52 RABO 01010 41497 tgv Urban Flow onder vermelding van ‘donatie Anneke’. Klik hier voor de link naar het betaalverzoek.

PILATES

Pilates is een training voor het hele lichaam, ontwikkeld door Joseph Pilates, waarbij hij zich heeft laten inspireren door diverse bewegingsfilosofieën als dans, yoga, oosterse krijgskunst en turnen. Met de pilates methode ontwikkel je alle spieren van je lichaam evenredig, verbeter je je houding, word je energieker, blijer en veerkrachtiger!

Op dit moment worden alle pilates lessen op de Studio van Urban Flow verzorgd door Anneke Butijn.

ESSENTRICS

Voor live en online Essentrics lessen in Haarlem kun je terecht bij Fleur Kalbfleisch. Binnenkort start zij een les bij Studio Blitz Movement in Overveen (Tetterodehal). Op de studio in Haarlem zijn we nog op zoek naar een nieuwe Essentrics docent (op dit moment een invalster), dus als je interesse hebt om bij ons les te komen geven, neem dan contact op met Eva Vermeulen: info@studioblitzmovement.nl / 06 – 18 75 69 10.

‘Unlock Your Body’ met Essentrics

Het is onze missie om door beweging zoveel mogelijk mensen te helpen fitter en lekkerder in hun vel te zitten, op elke leeftijd en in elke levensfase. Fitness heeft volgens ons niets te maken met meetbare resultaten als kilometers, gewichten of snelheid. Het belangrijkste is de mate waarin je vrij kunt bewegen zonder pijn. En dat je de kracht en energie hebt voor een actief leven. Wanneer je spieren, gewrichten en bindweefsel sterk, gehydrateerd en soepel zijn voel je je niet alleen op je best, alles werkt ook optimaal.

Het doel van de Essentrics-workout is om het lichaam zo te trainen dat het in balans is, met sterke spieren die de bewegingsvrijheid vergroten in plaats van beperken. Dynamische stretches in combinatie met versterkende en verlengende bewegingen helpen het lichaam sterk en slanker te maken, met een optimale souplesse.

Klik hier voor 12 min intro into Essentrics

Klik hier voor 30 min connective tissue workout met Miranda Esmonde-White, de oprichtster van Essentrics