Pilates / Pilates Total Body / Stretch & Stability / Stretch / Yogilates – gratis 35 en 60 min lessen

Nieuwsgierig naar onze lessen?

Probeer nu gratis thuis, wanneer het jou uitkomt, onze opgenomen lessen (via Zoom). Onderstaande lessen worden gegeven door Anneke Butijn. Anneke geeft al sinds 2009 lessen bij Urban Flow en is een zeer geliefde docente. Niet alleen bij ons, maar op alle plekken waar zij lesgeeft. Door haar passie, enthousiasme en liefde voor het vak en de mensen weet zij je te inspireren als geen ander.

Anneke geeft altijd diverse opties in haar lessen zodat jij op je eigen niveau kunt trainen.

Bij Urban Flow denken we graag met je mee. Heb je blessures of klachten, geef het voor de les aan bij de docent. Dan kunnen we daar rekening mee houden.

Pilates

35 min Pilates (live) 290620

Pilates Total Body

35 min Pilates Total Body (live) 290620

55 min Pilates Total Body (live) 290620

Yogilates

35 min yogilates (live) 290620

Stretch

35 min Stretch (live) 290620

Stretch & Stability

60 min Stretch & Stability (live) 180620

Stretch & Stability

De Stretch & Stability les is een fusion les. De nadruk ligt op het soepeler maken van je lichaam en het verkrijgen van meer stabiliteit. Uiteraard wordt er ook gewerkt aan het versterken van de “core” spieren. Staande oefeningen zullen afgewisseld worden met liggende en er kan gebruik gemaakt worden van attributen zoals ballen, elastieke banden, gewichtjes, etc. Er zullen ook opties aangereikt worden voor klanten met klachten. De Stretch & Stability les laat zich inspireren door verschillende disciplines, waaronder pilates, yoga. essentrics en tai chi. Alle niveaus.

Pilates Total Body

Pilates Total Body is een vorm van pilates waarbij het hele lichaam getraind wordt, vaak met gebruik van verschillende attributen zoals handgewichtjes, elastieke banden, grote en kleine ballen. Bij een traditionele mat pilatesles ligt de nadruk veelal op het versterken van de core spieren dmv liggende oefeningen maar in deze les worden ook alle been- en armspieren meegenomen. Zoals bij elke vorm van pilates is er ook in deze les veel aandacht voor de houding, ademhaling en het verlengen van de spieren. Uiteindelijk zal je dus niet alleen sterker maar ook leniger worden. In deze les kunnen veel verschillende opties in de oefeningen worden geboden waardoor hij geschikt is voor iedereen. Alle niveaus.

Meld je nu aan voor een gratis proefles via ons online aanmeldsysteem!