Pilates Total Body – Live Zoom Class

Pilates Total Body_Anneke Butijn_Urban Flow
Pilates Total Body_Anneke Butijn_Urban Flow
Anneke Butijn, Free2Move, Urban Flow

Live Zoom Class Pilates Total Body

Vanaf 17 april geeft Anneke Butijn op verzoek van een aantal trouwe klanten weer elke maandagavond van 20.00-21.00 uur een live online PILATES TOTAL BODY les via Zoom.Deelname is 8 euro en je kunt per keer beslissen of je meedoet. Vraag nu de link aan via Butij003@gmail.com of stuur een (Whatsapp) bericht naar 06 20399373.

Pilates Total Body

Bij deze vorm van pilates is wordt het hele lichaam getraind, vaak met gebruik van verschillende attributen zoals handgewichtjes, elastieke banden, grote en kleine ballen. Bij een traditionele mat pilatesles ligt de nadruk veelal op het versterken van de core spieren dmv liggende oefeningen maar in deze les worden ook alle been- en armspieren meegenomen. Zoals bij elke vorm van pilates is er ook in deze les veel aandacht voor de houding, ademhaling en het verlengen van de spieren. Uiteindelijk zal je dus niet alleen sterker maar ook leniger worden. In deze les kunnen veel verschillende opties in de oefeningen worden geboden waardoor hij geschikt is voor iedereen. Alle niveaus.

Over Anneke

“Ik ben Anneke Butijn (56) en geef al zo’n 16 jaar pilates- en vele andere soorten groepslessen. In 2022 heb ik de drukke randstad verruild voor het iets rustigere Oosten en ben ik hier een nieuw bestaan aan het opbouwen.

Het prachtige van Pilates vind ik dat het een les is waarin ik echt iets kan betekenen voor mijn klanten. Aangezien je in deze les de rompspieren traint en werkt aan houding, ademhaling, flexibiliteit en stabiliteit zie je daar gaandeweg enorme verbetering in optreden. Daardoor voorkom je met Pilates aan de ene kant klachten maar ondersteun je er ook het herstel mee.

Pilates wordt altijd gecontroleerd uitgevoerd met aandacht voor techniek en veel ruimte voor individuele aanpassingen.”

Bekijk hier onze opgenomen Pilates Total Body Zoom lessen

Gedurende de Covid-19 periode hebben wij een groot aantal van onze lessen via Zoom opgenomen. Aangezien ik (Bethinda Fang) en de docenten van Urban Flow een gezonde leefstijl heel belangrijk vinden, willen we iedereen de mogelijkheid bieden om in de periode van 18 april t/m 17 mei 2023, gratis (of in ruil voor een donatie) een aantal van onze opgenomen lessen thuis te doen.

Pilates Total Body – Live Stream 200521 (35 min)

Pilates Total Body – Live Stream 060521 (35 min)

Pilates Total Body – Live Stream 290421 (35 min)

Of download de PDF met de linkjes naar alle lessen.

DONATIE VOOR DE LESSEN

In het leven draait het om balans. Van nature voelt het niet goed om ‘out-of-exchange’ te zijn. Wij begrijpen dus dat het soms beter voelt om in plaats van lessen gratis te volgen, je daar als klant iets tegenover wilt zetten. Dat kan door gebruik te maken van de bijgevoegde donatie linkjes of door zelf een bedrag naar keuze over te maken.

  • Wil jij Anneke steunen, maak dan gebruik van deze link of maak het geld over op rekening NL 38 KNAB 0257 3199 48 tnv. Anneke Butijn. Gebruik dan de omschrijving: ‘donatie’.

Last updated: 18 april 2023