Pilates Total Body XL 27 december

Op donderdag 27 december geeft Anneke Butijn een Masterclass Pilates Total Body XL. Van 20.00-21.30 uur. Prijs: normale tarief / losse les: 15 euro. Deze les is voor elk niveau en zal een combinatie zijn van de gewone pilates total body en de stretch & stability les, met als afsluiting een heerlijke ontspanning.

==

Nieuwe lessen bij Urban Flow in Haarlem-Noord: Stretch & Stability en Pilates Total Body. Vanaf donderdag 1 november geeft Anneke Butijn nu ook 2 lessen op donderdagavond. Van 19.15-20.15 een nieuwe les Stretch & Stability en van 20.30-21.30 Pilates Total Body.

Nieuw: Stretch & Stability

De Stretch & Stability les is een fusion les. De nadruk ligt op het soepeler maken van je lichaam en het verkrijgen van meer stabiliteit. Uiteraard wordt er ook gewerkt aan het versterken van de “core” spieren. Staande oefeningen zullen afgewisseld worden met liggende en er kan gebruik gemaakt worden van attributen zoals ballen, elastieke banden, gewichtjes, etc. Er zullen ook opties aangereikt worden voor klanten met klachten. De Stretch & Stability les laat zich inspireren door verschillende disciplines, waaronder pilates, yoga. essentrics en tai chi. Alle niveaus.

Pilates Total Body

Pilates Total Body is een vorm van pilates waarbij het hele lichaam getraind wordt, vaak met gebruik van verschillende attributen zoals handgewichtjes, elastieke banden, grote en kleine ballen. Bij een traditionele mat pilatesles ligt de nadruk veelal op het versterken van de core spieren dmv liggende oefeningen maar in deze les worden ook alle been- en armspieren meegenomen. Zoals bij elke vorm van pilates is er ook in deze les veel aandacht voor de houding, ademhaling en het verlengen van de spieren. Uiteindelijk zal je dus niet alleen sterker maar ook leniger worden. In deze les kunnen veel verschillende opties in de oefeningen worden geboden waardoor hij geschikt is voor iedereen. Alle niveaus.

Meld je nu aan voor een gratis proefles via ons online aanmeldsysteem!