Restorative Yoga met Bethinda “Rest & Reflect” – vrijdag 28 december

Restorative Yoga bij Urban Flow in Haarlem-Noord. Foto courtesy: Richard Seagraves.

Restorative Yoga = Happy, lazy, relax yoga. Op vrijdag 28 december geeft Bethinda Fang 2 uur lang een Restorative Yoga les met als thema “Rest & Reflect”. Van 09.30-10.45 uur. Prijs 15 euro losse les / normale lesprijs.

Restorative Yoga

Restorative yoga is een vorm van yoga waarbij je ondersteund wordt door heel veel dekens, blokken, bolsters en kussens. Yoga ervaring is niet nodig.Je lichaam komt tot rust, zodat ook je geest tot rust komen. Er is geen spierspanning en ook geen rek op de spieren. Een weldaad voor lichaam, geest en ziel.

Voor wie

In deze decembermaand is een rustpunt in drukke tijden geen overbodige luxe. Restorative yoga is voor iedereen én ook zeer geschikt voor mensen met burn out klachten, overgangsperikelen en wanneer je bijvoorbeeld herstellende bent van een chemokuur en/of operatie. Wanneer dit zo is, stuur dan graag een bericht naar info@urban-flow.nl of 06 51863172.

Aanmelden

Reserveren via het online aanmeldsysteem van Urban Flow (www.urban-flow.nl).

Waar en wanneer

Vrijdag 28 december van 09.30-10.45. Locatie: Urban Flow, Judith Leysterstraat 54, 2023 EH Haarlem. Tel 06 51863172

Parkeren

Er is GRATIS parkeergelegenheid in de Marnixstraat, de Ter Spijtstraat (aan weerszijden van de stadskweektuin), in het verlengde van de Kleverlaan richting randweg (vanaf kruispunt marnixstraat/velserstraat) en de zijstraten van de Velserstraat richting randweg. NB: In het parkeervergunninghoudersgebied is het betaald parkeren van 3.50 euro per uur!

Foto: met toestemming van Richard Seagraves, www.rseagraves.com