Slow Flow Vinyasa, Yoga & More, Yoga voor rug, nek en schouders

Slow Flow Vinyasa Yoga. Een pittige vinyasa flow met een vleugje Iyengar Yoga waardoor de houdingen soms net iets langer worden aangehouden. Lichaam en geest krijgen zo de tijd om echt in de houding ‘te zijn’. Een yoga workout voor body, mind & soul.  Ervaring is fijn.  

Opgenomen les Slow Flow Vinyasa met Jitske 5 juli 2020 (75 min)

Yoga & More. Dit is een gentle hatha yogales waarbij houdingen rustig worden uitgevoerd zodat je goed kunt voelen wat er gebeurt. De focus ligt op bewegen vanuit ontspanning en het losmaken van het bindweefsel. Afwisselend worden er ook elementen van Mindfulness, Qigong, Pilates en Myofascial Release in de lessen verwerkt.  Ook geschikt voor mensen met klachten. Alle niveaus. 

Opgenomen les Yoga & More met Bethinda16 juni 2020 (60 min)

Yoga voor rug, nek en schouders. Deze les is geschikt voor iedereen en vooral gericht op het verminderen en voorkomen van rug-, nek- en schouderklachten. Tijdens de les wordt een zachte kunststof strip gebruikt: ‘de backpath’. Deze strip ondersteunt en corrigeert de stand van de schouders, de hele wervelkolom en het bekken. Mensen met een kyfose merken vaak al vrij snel verschil: ze gaan rechterop lopen en hebben een minder ronde bovenrug.  Een inmiddels zeer populaire les! Alle niveaus.

Opgenomen les Yoga voor rug, nek en schouders met Fiona 2020 (75 min)