Spring Detox

In 21 dagen naar een sterkere en gezondere versie van jezelf!

Voeding I Yoga I Lifestyle

21-daagse online programma van 24 mei t/m 14 juni 2020

Een detox-programma dat je helpt om je eet- en beweegpatroon weer in balans te krijgen. Niet door minder of meer te gaan doen, maar om stil te staan bij wàt je doet.

Heb jij behoefte aan een energy boost? Wil je de afvalstoffen in je lichaam en de ballast in je geest opruimen? Zoek je ook focus en balans in je werk en in je privéleven? Deze 21-daagse detox reinigt lichaam en geest en verhoogt de weerstand voor een gezonde basis. Stap voor stap bouw je in drie weken aan een sterkere en gezondere versie van jezelf.

Geen ingewikkelde recepten en uitgebreide opdrachten. Wèl eenvoudige en kleine veranderingen om jouw ritme te (her)vinden. Met inspirerende tips hoe jij gezond en eenvoudig kunt detoxen om je immuunsysteem te versterken én een blijvend positief effect te creëren in je energie & levensstijl.

Een detox programma in 3 fasen:

  • 1 week afbouwen en bewustwording (pretox)
  • 1 week reinigen en ontspannen (detox)
  • 1 week nieuw ritme en nieuwe energie (retox)

Met aandacht voor gezonde en natuurlijke VOEDING, de basis voor vitaliteit en weerbaarheid. YOGA voor een veerkrachtiger lichaam en geest. LIFESTYLE voor nieuwe energie en focus via meditatie en mindfulness oefeningen.

Geen ingewikkelde recepten en uitgebreide opdrachten. Wèl eenvoudige en kleine veranderingen om jouw ritme te (her)vinden. Met inspirerende tips hoe jij gezond en eenvoudig kunt detoxen om je immuunsysteem te versterken én een blijvend positief effect te creëren in je energie & levensstijl.

Elke fase start met een online live sessie (zondag 24 mei, 31 mei en 7 juni van 11-12) en elke dag ontvang je advies op maat over voeding, yoga en leefstijl, inclusief yoga- en meditatielessen. Alles is afgestemd op de fase in het programma.

Voor wie?

Dit programma helpt je als…
….je gezond wilt eten en weer even op weg geholpen kunt worden
….je wat overtollig vet en lichaamsgewicht kwijt wilt
….je wat meer ritme en structuur in je dagen wilt brengen
….je hoofd wilt leegmaken en ruimte creëren voor nieuw energie
….je behoefte hebt lichaam en geest weer in balans te brengen

Wat anderen ervan vonden

Een detox-programma dat je helpt om je eet- en beweegpatroon weer in balans te krijgen. Niet door minder of meer te gaan doen, maar om stil te staan bij wàt je doet.”

“Het heeft mijn ogen geopend voor hoe makkelijk het is om dagelijks aan beweging te doen. Daarnaast ben ik bewuster gaan eten en hebben de recepten me enorm geholpen om me meer naar mijn lichaam te laten luisteren.” – Josse

“Ik ben nu vol energie, slaap goed, zie aan mijn huid en ogen dat het goed met mij gaat en voel dat ook. Ik heb ook veel geleerd van de tweede week. Dat was fysiek zwaarder dan ik had gedacht, maar het persoonlijke contact en de begeleiding maakte het een stuk dragelijker. Een volgende keer zorg ik voor een minder drukke agenda, dat zal het makkelijker maken.” – Sandra

 “Zeker een aanrader. Veel nieuwe inzichten en rituelen. Ik ga blijvend een paar dingen volhouden. Het was een enorm speciale ervaring zeker nu in deze speciale tijd.” – Monique

“Een liefdevolle stok achter de deur om echt te veranderen.” – anoniem

Hoeveel wil je betalen?

Ook dit keer bieden we de mogelijkheid om uit drie bedragen te kiezen, afhankelijk van je prive situatie door de corona crisis. Geef bij je aanmelding aan voor welk bedrag je meedoet.

En als je een vriend(in) uitnodigt, mag hij/zij voor 50 euro meedoen!

75 euro             I           85 euro            I           95 euro

Voor meer info / aanmelden: info@urban-flow.nl of meld je aan via het rooster in Fitmanager.