Verkoop

Wij verkopen diverse yogamatten, massageballen, thee, Soxs en diverse voedingssupplementen, oa Nano Zilver, Nano Goud, Nano Platina, Nano Zink,  Nano IJzer, Nano Magnesium, Okinawa en Indium van The Health Factory. Voor meer info mail naar info@urban-flow.nl of bel 06 51863172.

Cadeaubonnen

Wij verkopen uiteraard ook cadeaubonnen (digitaal of op de studio af te halen) voor onze massages en/of proeflessen. Een cadeaubon uitgegeven met een geldwaarde erop vermeld kan ook worden gebruikt voor de producten die wij op de studio verkopen. Een cadeaubon bestellen? Mail naar info@urban-flow.nl of bel 06 51863172.

Nanomineralen van The Health Factory

Mineralen zijn de bron van al het leven en de basis van voeding. Het menselijk lichaam bestaat uit ongeveer 4% mineralen die elk orgaan en alle elektrische impulsen in het lichaam beheersen. Mineralen, zoals de 50 miljard cellen in ons lichaam die zij voeden, zijn afhankelijk van elkaar voor hun werking. Daarom hebben we het volledige spectrum nodig. De Nanomineralen van The Health Factory worden gekenmerkt door extreem kleine deeltjes die onmiddellijk worden geabsorbeerd en 100% biologisch beschikbaar zijn, wat resulteert in onmiddellijke en effectieve resultaten.

Nano deeltjes zijn oneindig klein, kleiner dan colloïdale deeltjes. De kleine omvang van deze deeltjes zorgt ervoor dat ze gemakkelijk in het lichaam worden opgenomen- met sommige mineraalwaters begint dat al meteen. Nanodeeltjes zijn bolvormig, waardoor een groter energieoppervlak en zetapotentieel hebben. Zetapotentieel is de energie die een nanodeeltje omringt. Het is zetapotentieel dat de mineralen ertoe brengt om hun werk te doen om uw lichaam gezond te houden en uw immuunsysteem te stimuleren.
Soxs
Hippe wollen sokken. GEMAAKT VAN ECO-WOL. Deze wol van hoge kwaliteit is duurzaam ontwikkeld, met respect voor het dier. Hoewel de wol afkomstig is uit Nieuw-Zeeland, wordt het materiaal in Europa tot sok verwerkt. De finishing touch, het traditioneel met de hand labelen van het eindproduct, gebeurt in Nederland zelf. Lekker vertrouwd en dicht bij huis. 100% ANTI PRIK GARANTIE. Soxs kriebelen niet, ook niet na een wasbeurt (30⁰). EEN CADEAU WAAR JE WARM VAN WORDT. Soxs zijn een fantastisch cadeau en/of relatiegeschenk, voor zowel jong als oud.
Prijzen SOXS
  • kniehoogte (hoog): 29.95 euro  / antislip: 32.95
  • kuithoogte (middel): 24.95 euro / antislip: 27.95
  • enkelhoogte (laag): 21.95 euro / antislip: 23.95
  • beenwarmers: 24.95 euro

Bestellen kan dmv het sturen van een mail naar info@urban-flow.nl ovv het artikelnr (zie PDF catalogus, bijv SOXS3205) en aantal. Tip: houd de nieuwsbrief in de gaten voor de speciale decemberaanbieding!