VERKOOP

Wij verkopen diverse voedingssupplementen, oa Nano Zilver, Nano Goud, Nano Platina, Nano Zink,  Nano IJzer, Nano Magnesium, Okinawa en Indium van The Health Factory. Voor meer info mail naar info@urban-flow.nl of stuur een whatsapp naar: 06 51863172.

NANOMINERALEN VAN THE HEALTH FACTORY

Mineralen zijn de bron van al het leven en de basis van voeding. Het menselijk lichaam bestaat uit ongeveer 4% mineralen die elk orgaan en alle elektrische impulsen in het lichaam beheersen. Mineralen, zoals de 50 miljard cellen in ons lichaam die zij voeden, zijn afhankelijk van elkaar voor hun werking. Daarom hebben we het volledige spectrum nodig. De Nanomineralen van The Health Factory worden gekenmerkt door extreem kleine deeltjes die onmiddellijk worden geabsorbeerd en 100% biologisch beschikbaar zijn, wat resulteert in onmiddellijke en effectieve resultaten.

Nano deeltjes zijn oneindig klein, kleiner dan colloïdale deeltjes. De kleine omvang van deze deeltjes zorgt ervoor dat ze gemakkelijk in het lichaam worden opgenomen- met sommige mineraalwaters begint dat al meteen. Nanodeeltjes zijn bolvormig, waardoor een groter energieoppervlak en zetapotentieel hebben. Zetapotentieel is de energie die een nanodeeltje omringt. Het is zetapotentieel dat de mineralen ertoe brengt om hun werk te doen om uw lichaam gezond te houden en uw immuunsysteem te stimuleren.