Verkoop

Op de studio van Urban Flow is bijna alles wat je daar ziet ook te koop: matten, yogakleding, accessoires, sieraden, leuke cadeautjes, etc. Zelfs de mooie Zenza lampen of de handgemaakte spiegels of kisten zijn te bestellen.

Wil je een afspraak maken om langs te komen? Mail naar info@urban-flow.nl of bel 06 51863172.

Cadeaubonnen

Wij verkopen uiteraard ook cadeaubonnen (digitaal of op de studio af te halen) voor onze massages en/of proeflessen. Een cadeaubon uitgegeven met een geldwaarde erop vermeld kan ook worden gebruikt voor de producten die wij op de studio verkopen.

Voor de tarieven van onze massages en lessen, klik hier.
Een cadeaubon bestellen? Mail naar info@urban-flow.nl of bel 06 51863172.

Webshop 2BEYOU

Voor yogakleding, lounge wear en (yoga)accessoires. Via de webwinkel van 2beyou kun je zien wat voor moois we nog meer hebben! Op afspraak kun je ze komen bekijken op de studio.

BUNDU leggings

“Are you looking for a cool new legging with style? BUNDU is the new Dutch brand for lifestyle leggings and more. We dare you to wear it!”

Vind je de legging op de foto van de homepage ook zo mooi? Deze is speciaal gemaakt voor de Serious Request 2014 actie “Hands off our girls” en ontworpen door de Haarlemse Mandy Langbroek.

De leggings van BUNDU zitten super comfortabel en zacht, zijn kleurrijk met mooie dessins en passend bij elke stijl: van super sexy tot lekker comfortabel en sportief. Helaas is de Serious BUNDU legging uitverkocht maar er komt binnenkort een nieuwe versie van deze broek! Let op, de BUNDU leggings zijn allen limited, zodat niet iedereen in dezelfde legging loopt of sport. Een voordeel! Maar ook een nadeel, zorg dat jij niet misgrijpt! Nieuwsgierig geworden naar de leggings van BUNDU?