Winactie: OMG – Ouder Met Glimlach

Win een gratis exemplaar van OMG - Oud Met Glimlach, het handboek voor de 40+ vrouw. Te koop bij Urban Flow, Tofff! en bol.com.

Winactie Urban Flow: OMG – Oud Met Glimlach. Maak kans op een GRATIS exemplaar van dit handboek voor de 40+ vrouw! Laat je naam en email achter op een kaartje en gooi deze in de glazen kom op de studio. Of doe mee met de winactie op facebook op Urban Flow NL (like & share). Meedoen kan tot en met 15 december.

Mocht je niet de gelukkige winnaar zijn, het boek is te koop op oudmetglimlach.nl (via bol.com), Tofff! (Santpoorterstraat 70, Haarlem) of op de studio van Urban Flow (Judith Leysterstraat 54, Haarlem). Nu tijdelijk voor 19.95 euro!

OMG – Oud Met Glimlach is geschreven door Esther Kollmann (1966) & Annette Wichmann (1969). Annette is tevens een voormalige klant van Urban Flow.

=

Ouder worden, voor de één een drama, voor de ander eindelijk rust. Wij, twee vijftigers, vroegen ons af: wat staat ons allemaal te wachten? We zijn op een leeftijd gekomen waarvan je zou kunnen denken dat alles alleen nog maar minder gaat worden. Hoe worden we gelukkig en fit ouder, in plaats van chagrijnig en uitgeblust? Na uitgebreide research en input van experts zijn we een stuk wijzer geworden. Wij delen dit graag met jou in dit gedetailleerde handboek, met tips van top tot teen. Volgens professor George Vaillant is gelukkig oud worden een makkie, sterker nog: “Ouderdom leidt tot meer geluk” . Daar doen we het voor!

In OMG worden zowel de fysieke als mentale aspecten van het ouder worden belicht. Allereerst bereiden we je in het hoofdstuk Mentale Peptalk voor op het verouderen in het algemeen, zodat je daarna klaar bent om te lezen wat er kan veranderen in je lichaam. Per lichaamsdeel wordt er bekeken wat er aan de hand is, wat er mis kan gaan en wat je er aan kunt doen. Je kunt alles heel makkelijk per lichaamsdeel opzoeken. Staat het huilen je bijvoorbeeld vaak nader dan het lachen? Check dan het hoofdstuk Ogen (zie pagina 197), of Hormonen (zie pagina 141), of Hersenen Mentaal (zie pagina 119).

https://www.oudmetglimlach.nl/preview/
https://www.oudmetglimlach.nl/handboek/over-omg/