Onze docenten

Bij Urban Flow werken we met een vast team van yoga- en pilatesdocenten, invaldocenten en masseurs . We stellen ze graag aan je voor! Het docenten team bestaat uit: Anneke Butijn, Marcel Remmé, Jitske Stokman, Fiona Straathof, Hanneke Verbeek en Bethinda Fang. Daarnaast werken we ook regelmatig samen met gastdocenten van diverse disciplines. Het team van masseurs bestaat uit: Hannie Wolfs (ayurvedische massage) en Bethinda Fang (overige massages). Wil je meer weten over wie wat doet, scroll dan verder.


Bethinda Fang Naast het regelen van de dagelijkse gang van zaken op de studio, verzorgt Bethinda diverse yogalessen: stress relief, yin yang flow, yoga voor 50+, power yoga.

eigenaresse, body&mind, pilates, restorative, stress release, yin yoga, masseuse

Anneke Butijn Anneke geeft fulltime les op diverse scholen in Haarlem en omgeving, oa bij Urban Flow. Van pilates en body&mind tot zumba en salsa aerobics. Elke les vergt weer een andere aanpak. Voor haar is het belangrijk dat de klant met plezier en enthousiasme op een verantwoorde manier kan bewegen. Naast haar vaste lessen organiseert ze regelmatig ‘Latin Moves Workouts’ waarin ze haar passie voor sporten en dansen combineert.

pilates, body&mind, pilates total body

Jitske Stokman Jitske beoefent al ruim 15 jaar yoga. Haar grote liefde is zwangerschapsyoga, maar momenteel verzorgt Jitske alleen een strong flow yogales bij Urban Flow. Naast een drukke baan en een gezin met twee kinderen, geeft ze  met veel passie en enthousiasme yogales en workshops. Wil je meer weten over de privélessen en workshops van Jitske Stokman? Kijk dan op The Yoga Connection

strong flow vinyasa yoga 

Florence Dungen Florence Dungen is werkzaam als mindfulness trainer en gezins- en relatietherapeut. Haar eigen innerlijke zoektocht bracht haar in aanraking met mindfulness. Sindsdien ervaart zij veel meer de ruimte en vrijheid om bewust te leven, in het hier en nu, met alles wat er op haar pad komt. Mindful leven kan op vele verschillende manieren en tijdens haar workshops en trainingen kun je zelf onderzoeken welke manier het beste bij jou past. Door stil te staan bij jezelf vergroot je je bewustzijn en reageer je vanuit een keuze in plaats vanuit een automatisme.

mindfulness coach, gezins- en relatietherapeute