SUPER SUMMER DEALS

  • 1 WEEK ONBEPERKT ONLINE PROEFLESSEN VOOR 15 EURO. De kaart is 1 week geldig vanaf de eerste boeking. Klik hier om aan te schaffen.
  • 5 PROEFLESSEN VOOR 50 EURO. Voor de zaal, buiten en online, inclusief videotheek. De kaart is 6 weken geldig vanaf de eerste boeking. Klik hier om aan te schaffen.

TARIEVEN LESSEN

  • ZAAL / BUITEN / ONLINE
10 lessenkaart (150 credits) = 150 euro. De kaart is 6 maanden geldig. Klik hier om nu aan te schaffen.
kwartaalkaart 13 lessen voor 169 euro. Dit komt overeen met gemiddeld 1x per week een les voor 13 euro per les. De kaart is 13 weken geldig vanaf de eerste boeking. Klik hier om nu aan te schaffen.
kwartaalkaart 26 lessen voor 299 euro per kwartaal. Dit komt overeen met gemiddeld 2x per week een les voor 11,50 euro per les. De kaart is 13 weken geldig vanaf de eerste boeking. Klik hier om nu aan te schaffen.
onbeperkt online voor 5 euro bij kwartaalkaart. Als je kiest voor een kwartaalkaart, kun je voor 5 euro een kaart ‘onbeperkt online voor 5 euro’ aanschaffen. Deze is geldig zolang je kwartaalkaart geldig is. De kaart kun je aanvragen dmv het sturen van een email naar: info@urban-flow.nl. Wegens technische beperkingen is het helaas niet mogelijk om ONBEPERKT online aan de kwartaalkaart te koppelen.
> N.B. Als je een online les volgt of een video aanschaft met je kwartaalkaart dan geldt dit als 1 les van de 13 of 26 lessen. Let dus goed op welke kaart je gebruikt! De onbeperkt online voor 5 euro of de kwartaalkaart.
  • ALLEEN ONLINE (LIVE ZOOM EN VIDEOTHEEK)
1 week onbeperkt online voor 15 euro (inclusief videotheek). Voor als je alleen sporadisch een online live les of video wilt volgen. Klik hier om nu aan te schaffen.
1 maand onbeperkt online voor 50 euro (inclusief videotheek). Voor als je 5 of meer lessen per maand online volgt. Stopt automatisch na 1 maand. Klik hier om nu aan te schaffen.
Super Summer Deal: onbeperkt online voor 75 euro voor de periode juni-juli-augustus. Je hebt gedurende deze periode onbeperkt toegang tot de videotheek en de live lessen via Zoom. De kaart is geldig t/m 31 augustus. Klik hier om nu aan te schaffen.

CADEAUBON

Je kunt bij ons ook terecht voor een cadeaubon. De ontvanger kan zelf bepalen of deze ingezet wordt voor lessen of voor een massage.  De cadeaubon kun je digitaal ontvangen of op afspraak aanschaffen op de studio. Wil je een cadeaubon bestellen? Bel 06 51863172 of mail naar info@urban-flow.nl.

Tarieven les op locatie

Voor het aanvragen van een offerte of meer informatie, bel 06 51863172 of mail naar info@urban-flow.nl